Searching...
3 Kasım 2015 Salı

Tüm backlinkleri ücretsiz görme siteleri

Merhaba günümüzde seo konusunda backlink kavramı önemli bir yer tutar. Fakat aynı zamanda backlink alırken backlink alacağınız sitenin belli kriterleri geçmesi zorunludur. Bir başka önemli konuda rakiplerinizin backlinklerini öğrenerek sizde ona göre strateji izleyebilirsiniz.Sizlere şimdi bu servisleri tanıtacağım.

Rank Signals

Rank Signals; Siteye üye olarak giriş yaptıktan sonra "Explore Links" arama çubuğuna link giriyorsunuz. Daha sonra arattığınızda size aradığınız site hakkında page rank değerini backlink ve alexa trafik hakkında bilgiler veriyor. Aynı zamanda Google Chrome eklentisi ile bir adım öne çıkıyor.

trireklam görsel ranksignal backlink
Web Site : http://www.ranksignals.com

Backlink Watch

Backlinkwatch: Ücretsiz ve üyelik gerektirmeyen ve kullanımı çok basit arayanlara için ideal bir backlink sitesi. Websitesine girdiğinizde karşına çıkan arama çubuğuna link yazıyorsunuz daha sonra Check Backlinks butonuna tıkladığınızda arama yaptğınız sitenin backlinklerini getiriyor.

























Web Sitehttp://www.backlinkwatch.com


Bu makalemizde rakiplerinizin ve kendi web sitenizin nerelerden backlink sağladığını anlatan yazımızın sonuna geldik. Umarım okuyanlara faydalı olur. Bir sonraki makalemizde görüşmek üzere.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Back to top!